Zondag

Plaats je leven in perspectief – Neem afstand en geniet

Vandaag ben je vrij, en kun je genieten van de positieve uitwerking van de helweek. Misschien wil je het liefst de halve dag slapen, maar doe het niet! Wees bewust van je gevoelens en kijk terug op deze week waarin je jezelf hebt uitgedaagd anders te handelen dan dat je gewend was te doen. Ga lekker naar buiten voor een wandeling of zonder je af in een stille kamer en denk na over de invloed die deze week op je heeft gehad. 

Je hebt het gehaald!
Het is zo ver: je mag jezelf officieel Helweeksurvivor noemen! Een prestatie van formaat, die niet zomaar iedereen je nadoet. Hopelijk heb je deze week al aardig wat bereikt en geleerd. En hopelijk neem je inzichten uit deze week mee naar de komende weken. Zodat deze week een kickstart is voor verandering in de rest van je leven.

Deel je ervaringen
Uiteraard zijn we benieuwd naar hoe jouw helweek jou bevallen is. Wat viel er mee, wat viel er tegen, wat wil je volhouden en wat zeker niet? Deel je ervaring op de helweek-facebookpagina, wie weet inspireert jouw verhaal iemand anders om ook de uitdaging aan te gaan!

Zondag: je leven in perspectief

© Helweek 2020