Nieuws

[VIDEO] Trailer Helweek » Door: Erik Bertrand Larssen

redactie : 26 juni 2014 11:38 : Nieuws


Stel je voor: je doet je uiterste best, elke minuut, elk uur, een hele week lang. Hoeveel kun je bereiken?

Helweek –de bestseller van de Noorse supercoach en ex-special forces operative, Erik Bertrand Larssen– neemt je mee mee in de belangrijkste week van je leven. In een gedetailleerd dag-tot-dag-programma laat de auteur zien hoe je uit je comfortzone kunt stappen, de dagelijkse routine kunt doorbreken en verder kunt reiken dan normaal. In zeven dagen ga je alles doen waarvan je eigenlijk heus wel wist dat het goed is. Als je tachtig jaar wordt, heb je in totaal 4160 weken geleefd. Helweek is één week die je zal onthouden, omdat deze week je dichter bij je doel en je droom heeft gebracht.

Op 1 oktober 2014 in Nederland
Helweek is een fenomeen dat tot de verbeelding spreekt, het is krachtig, concreet, aantrekkelijk, uitdagend, en voor iedereen uitvoerbaar. Het boek is prikkelend en met zo’n vaart geschreven dat het je niet meer loslaat totdat je zelf jouw eigen helweek hebt doorstaan! De rechten van Helweek zijn inmiddels verkocht aan 16 landen en Uitgeverij Boom Nelissen brengt Helweek op 1 oktober 2014 op de markt in Nederland.

Nu al een helweek beleven?
Wil je nu al weten wat Helweek inhoudt? Bekijk het inkijkexemplaar van HELWEEK, 7 dagen die je leven veranderen en vraag een previewexemplaar aan en wie weet ben jij één van de eersten in Nederland die een helweek ervaart!

Helweek verovert de wereld: rechten nu ook verkocht aan China

redactie : 24 juni 2014 10:22 : Nieuws

HELWEEK –de bestseller van Erik Bertrand Larssen– verovert letterlijk de wereld! Het boek staat op nummer 1 in de bestsellerlijsten en in Noorwegen zijn meer dan 175.000 exemplaren verkocht. Zojuist werd bekend dat de HELWEEK-rechten zijn verkocht aan China. Lees meer »

« Pagina 1, 2, 3, 4, 5 »
© Helweek 2020