Nieuws

Helweek op volle toeren in Grazia!

redactie : 19 september 2014 09:45 : In de media, Nieuws

Gespot in de kiosk: Helweek in de Grazia van deze week! Lees meer »

Bestsellerauteur bereikt recordverkoop in Noorwegen

redactie : 30 augustus 2014 13:22 : Nieuws

De Noorse mental trainer en coach Erik Bertrand Larssen mag zich met recht bestsellerauteur noemen. Van zijn boeken Bli Best (Genadeloos) en Helvetesuka (Helweek) waren in juni al 175.000 exemplaren verkocht, inmiddels staat de teller op 200.000. In ruim twee maanden zijn er nog eens 25.000 exemplaren over de toonbank gegaan!

De zelfhulpboeken beschrijven op een praktische manier hoe je jouw grenzen kunt verleggen door buiten je comfortzone te treden en hoe je slechte gewoontes verandert in goede. Als coach boekte Larssen met deze methode al grote successen bij Noorse topsporters, acteurs en managers. Lees meer »

6 oktober 2014: Uitgeverij Boom Nelissen presenteert HELWEEK

redactie : 27 augustus 2014 13:57 : Nieuws

Op 6 oktober 2014, presenteert Uitgeverij Boom Nelissen het boek HELWEEK, 7 dagen die je leven veranderen. Een uniek event voor genodigden, dat wordt gevierd met een lezing van de Noorse auteur en mental coach Erik Bertrand Larssen. Lees meer »

Haal meer uit je dag door 2 uur eerder op te staan

redactie : 16 augustus 2014 11:54 : Nieuws

Veel succesvolle ondernemers staan vroeg naast hun bed; drie, vier of vijf uur ’s ochtends is geen uitzondering. De reden voor dit vroege-vogelgedrag? In de ochtenduren krijgen ze meer gedaan, komen ze toe aan de dingen die de rest van de dag blijven liggen en hebben ze tijd voor zichzelf. Rachel Gillet, mediajournalist voor FastCompany.com, nam de proef op de som en stond een week lang twee uur eerder op dan normaal. Lees meer »

[Persbericht] HELWEEK: verleg grenzen en doorbreek routine in 7 dagen

redactie : 31 juli 2014 08:30 : Nieuws

HELWEEK, 7 dagen die je leven veranderen van de Noorse mental coach Erik Bertrand Larssen helpt de dagelijkse routine te doorbreken en legt de lat hoger waardoor het mogelijk wordt meer uit het leven te halen. De do it yourself-methode bestaat uit een intensief dagelijks programma gedurende een week. Een dag begint om 5.00 uur ’s ochtends met minstens een uur sporten en eindigt om 22.00 uur. Dé uitdaging voor iedereen die zich persoonlijk wil ontwikkelen en grenzen wil verleggen. Lees meer »

Boom Nelissen zet groot in op ‘Helweek’

redactie : 25 juli 2014 12:28 : Nieuws

Begin oktober verschijnt bij Uitgeverij Boom Nelissen Helweek — 7 dagen die je leven veranderen van mental coach Erik Bertrand Larssen. In Noorwegen is dit boek al een bestseller en de rechten zijn inmiddels verkocht aan 16 landen. De uitgeverij zet hoog in op deze titel en trekt op alle fronten alles uit de kast om er ook in Nederland een succes van te maken. In een interview met Boekblad deelt uitgever Eline Crijns haar hoge verwachtingen voor deze titel.  Lees meer »

Bestsellerauteur Erik Bertrand Larssen komt naar Nederland!

redactie : 24 juli 2014 00:38 : Nieuws

Mental trainer en bestsellerauteur Erik Bertrand Larssen komt naar Nederland. Op 12 december 2014 verzorgt hij een lezing voor de Raad van Advies van NLcoach, die bijeenkomt tijdens het landelijke congres van NLcoach. De Raad van Advies bestaat uit onder andere Guus Hiddink, Louis van Gaal, Marc Lammers, Max Caldas, Toon Gerbrands, Joop Alberda en Robin van Galen.  Lees meer »

Productiemaatschappij ‘De Haaien’ verkent mogelijkheden voor Helweek TV-format

redactie : 24 juli 2014 00:36 : Nieuws

Met de Amsterdamse productiemaatschappij ‘De Haaien‘ zijn momenteel verkennende gesprekken gaande over een TV-format rondom Helweek. De Haaien is het productiebedrijf achter onder meer de documentaires ‘Bloed, Zweet en Snaren’, over het Koninklijk Concertgebouw Orkest, ‘De Urker Vissers’, ‘Van Moskou tot Moermansk‘ en ‘De Rechtbank‘. Beide seizoenen van de laatste serie werden genomineerd voor de Jacques van Veen Persprijs. Lees meer »

Nachtje doorhalen is zo slecht nog niet

redactie : 23 juli 2014 00:00 : Nieuws

De Helweek van Erik Bertrand Larssen bevat één nacht waarin je doorhaalt en je je bed niet ziet. In die nacht werk je alles weg wat er op dat moment nog op je to-do-list staat. Dat klinkt zwaar, maar helwekers die je voorgingen kunnen bevestigen dat het uiteindelijk wel mee valt. Misschien levert nieuw onderzoek daar wel een verklaring voor…

Lees meer »

Gerenommeerd PR-bureau voert regie over Helweek-mediacampagne

redactie : 17 juli 2014 11:00 : Nieuws

Vanaf half juli verzorgt Coebergh Communicatie & PR de landelijke PR-activiteiten ter promotie van het boek Helweek. Deze bestseller van de Noorse auteur Erik Bertrand Larssen verovert momenteel de wereld en verschijnt op 1 oktober 2014 in Nederland. Lees meer »

« Pagina 1, 2, 3, 4, 5 »
© Helweek 2020