Nieuws

Mooie lezersrecensie Helweek op Managementboek.nl

redactie : 3 november 2014 07:52 : Nieuws

Helweek, 7 dagen die je leven veranderen blijft stijgen in de Top100 best verkocht op Managementboek.nl: inmiddels staat het boek op nummer 30! En voor iedereen die wil weten wat anderen van Helweek vinden: er staat nu een uitgebreide lezersrecensie bij, geschreven door Mariska G.A. Fennema MBA, manager marketing & communicatie bij RTV Utrecht.

De hele recensie vind je hieronder, maar voor de mensen met weinig tijd ook direct de conclusie:

” Het boek is zeer toegankelijk geschreven en leest makkelijk weg. Ook al zou je geen helweek gaan doen, dan is de kans toch groot dat je door het lezen van dit boek al aan het denken wordt gezet. Ik betrapte mezelf erop dat ik mij bewuster werd van de dingen die ik het liefst uitstel of vermijd en de dingen die ik meteen ging doen.”

Lees meer »

Helweek sijpelt door tot de feuilletons!

redactie : 2 november 2014 13:05 : Nieuws

Wekelijks starten er mensen met hun helweek en wekelijks ronden mensen een helweek succesvol af! Helweek leeft duidelijk en sijpelt nu zelfs door tot in de feuilletons! Wat denk jij, heeft ‘helweken’ potentie om de Van Dale te halen?

AD - 27 oktober

Helweek en wintertijd: een perfecte combinatie!

redactie : 25 oktober 2014 22:24 : Nieuws

Vanavond gaat de wintertijd in, de klok gaat een uur terug. In de NRC van vandaag stond een artikel met tips van experts op allerlei gebieden om dit extra uur nuttig te besteden. Niet alleen zondag, maar vooral ook maandag. Aangezien je bioritme zich dan nog niet heeft aangepast naar de wintertijd en je waarschijnlijk eerder wakker bent dan normaal. De tips in het artikel sluiten perfect aan op een helweek, dus we zetten ze nog even kort op een rij: Lees meer »

WIN-IT: Helweek van Erik Bertrand Larssen

redactie : 22 oktober 2014 17:38 : Nieuws

Ben jij héél benieuwd naar Helweek, 7 dagen die je leven veranderen? En zou jij wel een gratis boek willen winnen? Dan hebben we goed nieuws! Innit Magazine mag vijf exemplaren weggeven. Op www.innitmagazine.com zie je wat je moet doen om kans te maken. Succes!

Helweek stijgt snel in Best Verkocht Managementboek.nl

redactie : 22 oktober 2014 09:05 : Nieuws

Nog geen week geleden stond Helweek op de 61e plek in de Top100 van best verkochte boeken op Managementboek.nl. In een paar dagen tijd is het boek gestegen naar nummer 42! En ook in de boeken Top10 van Scheltema (Het Parool) klimt Helweek binnen op de 8e plek. Lees meer »

Helweek Best Verkocht Management boek op Bol.com!

redactie : 16 oktober 2014 07:30 : Nieuws

Twee dagen geleden berichtten we al dat Helweek tweemaal in de Top5 Best Verkochte boeken op Bol.com voorkwam. Inmiddels heeft Helweek de #1 positie veroverd in de categorie Managementboeken en de #2 in de categorie Psychologie! En ook op Managementboek.nl is Helweek sinds een paar dagen de ‘Best Verkocht Top 100’ binnengedrongen.

Is hopen op een #1 positie in alle drie de lijsten verder willen reiken dan normaal?

Helweek tweemaal in Top 5 Best Verkocht op Bol.com

redactie : 14 oktober 2014 08:49 : Nieuws

Helweek is zo’n twee weken geleden verschenen en staat nu al twee keer in de Top 5 van Best Verkochte boeken bij Bol.com! Zowel in de categorie Managementboeken (op nummer 2), als in de categorie Psychologie (op nummer 4). Als het aan ons en aan onderstaande ervaringsdeskundige ligt, gaat heel Nederland helweken. En staan we binnenkort misschien op nummer 1!

Lees meer »

De lancering van Helweek: een inspirerende middag!

redactie : 7 oktober 2014 08:01 : Nieuws

Gisteren was het dan zo ver: de boeklancering van Helweek in Amsterdam. Zo’n 60 gasten werden getrakteerd op een lezing van auteur Erik Bertrand Larssen, waarin hij uitlegde wat nu precies de filosofie achter Helweek is.

Het boek biedt geen kant-en-klare oplossing, maar wel alle tools om een kickstart te maken qua verandering. Met een helweek maak je het begin van een nieuw leven. Zodat je als je oud en grijs bent kunt zeggen: ‘mijn leven was goed!’, in plaats van: ‘mijn leven was ok’. Lees meer »

Win Helweek via @Damespraatjes en @LeukeSuggesties!

redactie : 1 oktober 2014 09:33 : Nieuws

Het is zo ver: vanaf vandaag is Helweek, 7 dagen die je leven veranderen verkrijgbaar in Nederland! Helweek omvat een mental training methode, waarbij je in één week de basis legt voor de rest van je leven. Met dit praktisch ingestoken boek, werk je zeven dagen lang aan alles waarvan je heus wel wist dat het goed is. En je bedenkt het niet alleen, je DOET het ook!

Je pakt je gewoontes aan, gaat aan de slag met timemanagement, zorgt goed voor jezelf door dagelijks te sporten en gezond te eten en focust je extra bij alles wat je doet. Eén week lang doorbreek je jouw routine, laat je je comfortzone achter je en reik je verder dan normaal! Wie al een helweek heeft gedaan weet: het werkt!

Maak kans op een gratis exemplaar van Helweek

Zowel Damespraatjes, als Leuke Suggesties geven exemplaren van het boek weg! Klik op onderstaande links om te zien hoe je kans maakt om te winnen!

Geen geduld?

Wil je niet afwachten of je gewonnen hebt? Dan koop je Helweek voor € 24,95 bij de boekhandel.

 

De eerste Helweek boeken zijn gearriveerd vanuit de drukkerij!

redactie : 27 september 2014 15:07 : Nieuws

Het moment dat je een boek echt kunt vasthouden, is toch altijd weer mooi. Na maanden van voorbereiding is het zo ver: de eerste lichting Helweek boeken is gearriveerd vanuit de drukkerij! Lees meer »

« Pagina 1, 2, 3, 4, 5 »
© Helweek 2020