Nieuws

Helweek-rechten verkocht aan Polen

redactie : 26 mei 2015 09:43 : Nieuws

Helweek, 7 dagen die je leven veranderen staat in bestsellerlijsten over de hele wereld en is binnenkort ook verkrijgbaar in het Pools!

Al eerder waren de rechten verkocht aan Zweden, Finland, IJsland, Turkije, Engeland, Amerika, Canada, Brazilië, Japan, Korea, Taiwan, India, Australië, Nieuw-Zeeland, Rusland en Nederland. In Nederland heeft Uitgeverij Boom Nelissen het boek op 1 oktober 2014 op de markt gebracht.

In maart 2015 volgde ook het tweede boek van Larssen: Genadeloos, de perfecte voorbereiding op je helweek. De boeken vormen een tweeluik, maar zijn in willekeurige volgorde te lezen.

KOOP DE BOEKEN HIER

Nu in de winkel: Genadeloos!

redactie : 2 april 2015 07:30 : Nieuws

Haal het beste uit jezelf met mental training

Als je een helweek hebt gedaan, of er nog eentje wilt gaan doen, dan hebben we goed nieuws! Deze week is het boek Genadeloos, haal het beste uit jezelf met mental training op de Nederlandse markt verschenen. Ook dit boek is geschreven door de Noorse mental trainer Erik Bertrand Larssen en vormt een tweeluik met Helweek, 7 dagen die je leven veranderen. Lees meer »

Helweek gaat naar Rusland!

redactie : 29 maart 2015 13:00 : Nieuws

Helweek, 7 dagen die je leven veranderen – de bestseller van Erik Bertrand Larssen – is binnenkort ook verkrijgbaar in het Russisch! Het boek staat op nummer 1 in bestsellerlijsten ovr de hele wereld!

Al eerder waren de rechten verkocht aan Zweden, Finland, IJsland, Turkije, Engeland, Amerika, Canada, Brazilië, Japan, Korea, Taiwan, India, Australië, Nieuw-Zeeland en Nederland. In Nederland heeft Uitgeverij Boom Nelissen het boek op 1 oktober 2014 op de markt gebracht.

Op 31 maart 2015 volgt het tweede boek van Larssen: Genadeloos, de perfecte voorbereiding op je helweek. De boeken vormen een tweeluik, maar zijn in willekeurige volgorde te lezen.

KOOP DE BOEKEN

[PERSBERICHT] Genadeloos: de perfecte voorbereiding op een Helweek

redactie : 25 maart 2015 07:41 : Nieuws

Na een lange werkdag kom je eindelijk thuis. “Ga ik nog een halfuurtje hardlopen of op de bank tv-kijken?” Helaas, je gevoel wint het alweer van je verstand en het wordt de bank. Het lijkt een kleine keuze, maar volgens de Noorse mental coach Erik Bertrand Larssen zijn het juist deze momenten die uiteindelijk het verschil maken. Door elke dag je gewoonten een beetje aan te passen en bewuster te kiezen, bereik je grote veranderingen in je prestaties.

Op 31 maart verschijnt bij Uitgeverij Boom Nelissen ‘Genadeloos, haal het beste uit jezelf met mental training‘. Genadeloos vormt een tweeluik met de eerder verschenen bestseller ‘Helweek, 7 dagen die je leven veranderen‘ en is de perfecte voorbereiding op een Helweek. Lees meer »

BINNENKORT! Genadeloos, haal het beste uit jezelf met mental training

redactie : 25 februari 2015 09:44 : Nieuws

Op 31 maart 2015 brengt Uitgeverij Boom Nelissen het boek Genadeloos, haal het beste uit jezelf met mental training op de markt. Het vormt een tweeluik met Helweek, 7 dagen die je leven veranderen. Beide boeken zijn geschreven door de Noorse mental trainer Erik Bertrand Larssen en zijn absolute bestsellers in Noorwegen. Wereldwijd zijn de vertaalrechten inmiddels al aan 16 landen verkocht, waaronder de VS en Engeland. De boeken zijn in willekeurige volgorde te lezen en vormen samen de ultieme voorbereiding op een helweek. Lees meer »

Noorse TV-serie met Erik Bertrand Larssen

redactie : 25 februari 2015 09:29 : In de media, Nieuws

De Noorse tv-zender TV3 (eigendom van Modern Times Group) zendt momenteel de tiendelige serie ‘Bertrand’s Metode’ uit, een reality/documentaireserie waarin Larssen als presentator gewone mensen helpt bij het geven van een nieuwe richting aan hun leven en het bereiken van doelen die ze nooit voor mogelijk hadden gehouden.

Inmiddels zijn er vier afleveringen uitgezonden en de serie in een groot succes! Meer informatie (in het Noors) is te vinden op TV3 Play.

 

De eerste Helweek-trainingscentra zijn een feit!

redactie : 21 december 2014 12:57 : Nieuws

De eerste trainingscentra die een Helweek-trainingsprogramma aanbieden én hun deuren eerder openen tijdens de Nationale Helweek zijn een feit!

Kijk voor de meest actuele stand van zaken steeds op www.helweek.nl/train-samen.

Train extra voordelig tijdens de Nationale Helweek met de O-Sommet voucher!

Voor slechts € 50,- sport je iedere dag een uur, onder professionele begeleiding. De voucher schaf je eenvoudig online aan via www.o-sommet.nl.

Helweek werkt samen met O-Sommet

redactie : 17 december 2014 12:35 : Nieuws

HELWEEK, 7 dagen die je leven veranderen is een do-it-yourself mental trainingmethode van de Noorse coach en mental trainer Erik Bertrand Larssen. Tijdens een helweek daag je jezelf uit jouw dagelijkse routine te doorbreken en de lat hoger te leggen. Eén van de opdrachten tijdens een helweek is dat je dagelijks één uur sport.

Om helwekers de gelegenheid te geven dit op een verantwoorde manier te doen, zijn we een samenwerking aangegaan met O-Sommet

O-Sommet ondersteunt fysiotherapeuten, sportscholen en personal trainers met totaalconcepten waarmee zij hun klanten beter kunnen ondersteunen. Specifiek voor de helweek biedt O-Sommet een trainingsprogramma waarmee het fysieke deel van de Helweekmethode, dagelijks een uur sporten, gemakkelijk in te zetten is.

O-Sommet roept dan ook zo veel mogelijk fysiotherapeuten, sportscholen en personal trainers op om tijdens de Nationale Helweken hun deuren eerder te openen! Zodat helwekers fris aan hun dag kunnen beginnen, na een verantwoorde training.

Iedereen die dit trainingsprogramma aanbiedt en tijdens een Nationale Helweek zijn deuren eerder opent, wordt vermeld op onze website.

Fysiotherapeut, sportschoolhouder of personal trainers en geïnteresseerd om ‘Helweek-centrum’ te worden?
Neem contact op met Cas Eggermont via info@o-sommet.nl.

 

BESTEL DE BOEKEN HELWEEK, 7 DAGEN DIE JE LEVEN VERANDEREN & GENADELOOS, HAAL HET BESTE UIT JEZELF MET MENTAL TRAINING

PERSBERICHT: Doe mee aan de Nationale Helweek van 19 t/m 25 januari 2015

redactie : 5 december 2014 08:03 : Nieuws

Geef 2015 een kickstart en realiseer jouw goede voornemens

Vijf kilo afvallen? Stoppen met roken? Of gaan voor een promotie? Realiseer die goede voornemens door 2015 te beginnen met een Helweek. Blue Monday (19 januari) is de dag dat veel mensen een beetje depri zijn, omdat er van hun goede voornemens nog niets terecht is gekomen. Maar dit jaar komt daar verandering in: doe mee aan de Nationale Helweek en begin het nieuwe jaar goed.

De bestseller HELWEEK, 7 dagen die je leven veranderen van de Noorse mental coach Erik Bertrand Larssen helpt de dagelijkse routine te doorbreken en meer uit het leven te halen. Waar al duizenden Noren zich waagden aan deze challenge, is nu Nederland aan de beurt. Op 19 januari 2015 komen we met z’n allen drastisch uit onze comfortzone, maakt de snooze-button geen kans en is de televisie not done. Doe je mee?

Optimale modus en extreme focus

Een Helweek is een week van zeven dagen afzien, persoonlijke ontwikkeling, bewuster leven en grenzen verleggen. Door een Helweek worden doelen en prioriteiten helder en ontstaan nieuwe, betere gewoontes.

Enkele gouden regels: start maandagochtend en stop zondagavond, sta elke dag om 05.00 uur op en ga om 22.00 uur naar bed, werk extreem hard, wees gefocust en plichtsgetrouw, besteed extra aandacht aan kleding en uiterlijk, gebruik geen social media onder werktijd, sport minstens één keer per dag, eet de hele week gezond en laat de tv uit.

De uitdaging

In het teken van de-goede-voornemens-die-we-in-2015-écht-gaan-volhouden, dagen we iedereen uit om op de meest deprimerende dag van het jaar, Blue Monday, te starten met een Helweek. Niks sapkuur, detox-oord of boterhammen-dieet. Maar een week van extreme focus en toewijding. Hoog tijd om die lange-termijn-to-do-list eindelijk af te werken.

Een Helweek is individueel te doen, maar Helweken in teamverband werkt extra motiverend. Elkaar door de moeilijke momenten heen slepen en samen genieten van het resultaat na afloop.
Organiseer een gezamenlijke helweekactiviteit en meld je team aan op helweek.nl/nationale-helweek.

Helweek-paperback-3DCadeau voor de feestdagen

Voor alle social media addicts of eeuwige dieeters is Helweek een geschikt cadeau voor de feestdagen. Helweek – 7 dagen die je leven veranderen van Erik Bertrand Larssen is verkrijgbaar in een paperback (ISBN: 9789024403349) voor
€ 20,00 in alle Nederlandse (online) boekhandels.

 

 

Over de auteur

Larssen (1973) begon zijn carrière in het Noorse leger. Nadat hij voor de tweede keer de legendarische ‘helweek’ (ontgroeningsweek van het leger) voltooide, werd hij geselecteerd voor de Noorse Special Forces. Hij diende vervolgens in Afghanistan, Bosnië, Kosovo en Macedonië. Tijdens zijn militaire carrière behaalde Bertrand een master bedrijfseconomie. Vandaag de dag is Larssen de nummer één mental coach in Noorwegen. Hij werkt samen met internationale bedrijven zoals Microsoft en Boston Consulting Group. Ook coacht hij topsporters zoals golfster Suzann Pettersen, World Cup-skiër Martin Sundby en langlaufer Petter Northug.

Over Uitgeverij Boom Nelissen

In 1922 start Henri Nelissen in Bilthoven een kleine uitgeverij: Uitgeverij H. Nelissen. Nu, 92 jaar en vele ontwikkelingen later, is Uitgeverij Boom Nelissen een kwaliteitsuitgeverij die haar sporen heeft verdiend in het publiceren van (e-)boeken en online content voor professionals. De uitgeverij heeft een indrukwekkende titellijst binnen de vakgebieden coaching, persoonlijke ontwikkeling, management, hulpverlening & ggz, onderwijs & opvoeding en mens & maatschappij. Uitgeverij Boom Nelissen maakt deel uit van Boom uitgevers Amsterdam.
www.boomnelissen.nl

Helweek: nu al in paperback!

redactie : 12 november 2014 07:31 : Nieuws

Helweek is populair, zò populair dat de hardback van het boek al bijna is uitverkocht! Daarom is Helweek, 7 dagen die je leven veranderen nu ook verkrijgbaar in paperback! De pocketversie is met € 20,- iets goedkoper dan de hardback (€ 24,95). Ideaal voor op je verlanglijstje met Sinterklaas of kerst?

Helweek-paperback-3D

ISBN: 9789024403349
Prijs: € 20,-

 

 

« Pagina 1, 2, 3, 4, 5 »
© Helweek 2020