Bootcamp voor de geest

Twee bestsellers van mental trainer Erik Bertrand Larssen in een voordelig pakket: Helweek en Genadeloos.

Haal elke dag het beste uit jezelf. Beter presteren dan je voor mogelijk hield? Met Helweek en Genadeloos leer je alles over de methode van de meest gedreven mental trainer van Noorwegen, Erik Bertrand Larssen!

Bootcamp voor lichaam en geest
Bestel nu de bestsellers Helweek en Genadeloos samen in een voordelig pakket. Deze twee boeken vullen elkaar aan als praktische en theoretische gids bij het bereiken van je persoonlijke doelen en het veranderen van jezelf. Bereid je voor op een Helweek, een bootcamp voor je lichaam en geest.

Helweek
Helweek, 7 dagen die je leven veranderen neemt je mee in de belangrijkste week van je leven, van maandag 5 uur ’s ochtends tot zondagavond 22 uur. Je stapt uit je comfortzone, je doorbreekt je dagelijkse routine en leert verder reiken dan normaal. Als je tachtig jaar wordt, heb je in totaal 4160 weken geleefd. Helweek is een week die daar met kop en schouders bovenuit steekt.

Genadeloos
Genadeloos
maakt je beter. Vraag jij je af hoe je jezelf kunt verbeteren en beter kunt presteren dan je voor mogelijk hield? Dit boek gaat over het vinden van een doel, het ontwikkelen van jezelf en jezelf veranderen om je potentieel te benutten. Genadeloos helpt je te durven gaan voor je dromen.

Genadeloos vormt een tweeluik met Helweek, 7 dagen die je leven veranderen. De boeken zijn in willekeurige volgorde te lezen en vormen samen de ultieme voorbereiding op je helweek.

Helweek – Genadeloos, set 2 delen | Larssen Pakketaanbieding | ISBN 9789024404162 | Paperbacks | € 29,90

Meer informatie en bestellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

© Helweek 2020